pure fawt.
yuh jus have no fight left in you so you've given up and given in to the thinking of yt ppl
You have it so deeply ingrained that you can have no success in your life unless you try fi look a likkle less black fi appease certain ppl.
Yuh cyaan come chat tuh mi bout hair, I'm sure i've been through a lot more because of mine than yours and life still goes on, I still trod de road.
At least there are yutes out deh who look pan I when I go in the schools fi chat tuh dem, they can see that there is one who didn't just chrow een de towel and bawl off my head
or come in gq wearing some suit to make them feel lesser or mek dem feel like mi is up yasuh an dem di deh dung dehsuh.
No matter what u or i say it all comes down to having a choice. The choice is yours unless you've given up your Godful right to your own choice.
And by reading all dat yuh seh pan dis topic it soun like you've given up an you believe it is a good idea for other blk women to give up especially if they can't reach a certain plateau in dis world.
There are blk women in your city with locs and natural hair who work in the bank, law firms, run their own biz and other areas in society.
You can look up all de tings dem yuh waan look up an poas all yuh waan poas bout de great need for creaming yuh head, yuh cyan poas all de ting dem fi give blk ooman a nice easy excuse,, yuh cyan blame everyting and everybody inna de entertainment business but in de end and at de stawt of it all you have a choice to stand strong ar lie dung an tek it.
yuh jus have no fight left in you so you've given up and given in to the thinking of yt ppl

You have it so deeply ingrained that you can have no success in your life unless you try fi look a likkle less black fi appease certain ppl.
Yuh cyaan come chat tuh mi bout hair, I'm sure i've been through a lot more because of mine than yours and life still goes on, I still trod de road.
At least there are yutes out deh who look pan I when I go in the schools fi chat tuh dem, they can see that there is one who didn't just chrow een de towel and bawl off my head
or come in gq wearing some suit to make them feel lesser or mek dem feel like mi is up yasuh an dem di deh dung dehsuh.
No matter what u or i say it all comes down to having a choice. The choice is yours unless you've given up your Godful right to your own choice.
And by reading all dat yuh seh pan dis topic it soun like you've given up an you believe it is a good idea for other blk women to give up especially if they can't reach a certain plateau in dis world.
There are blk women in your city with locs and natural hair who work in the bank, law firms, run their own biz and other areas in society.
You can look up all de tings dem yuh waan look up an poas all yuh waan poas bout de great need for creaming yuh head, yuh cyan poas all de ting dem fi give blk ooman a nice easy excuse,, yuh cyan blame everyting and everybody inna de entertainment business but in de end and at de stawt of it all you have a choice to stand strong ar lie dung an tek it.